Më poshtë do të shihni çdo produkt të vlerësuar sipas këtyre karakteristikave:
  • AROMA: Intensiteti dhe kënaqësia e erës që lëshon kafeja e sapo bluar dhe pregatitur kur i afrohet hundës dhe e mbështjell atë me një re ndjenjash.
  • TRUPI: Trashësia dhe kremi që krijon kafeja e sapo pregatitur, duke lënë në gojë nje shije të pasur dhe të rëndë, por mund të jetë edhe e lehtë dhe delikate.
  • ACIDITETI: Nuk duhet ngatërruar me konceptin e hidhur që njihet, por është ndjesia e kthjellët që i jep gjallëri kafesë dhe aktivizon receptorët e shijes në gjuhë.
  • ËMBËLSIA: Shija që ndjehet me majën e gjuhës e deri tek ajo që ngel pasi kafeja ështe konsumuar, duke mundësuar nuancat e ndryshme të kombinohen në gojë.


AROMA
TRUPI
ACIDITETI
ËMBËLSIA
100% ARABICA
E lehtë, e fortë, dhe aromë e ndjeshme. Cilësia më e mirë Arabica për shije të plotë.

DECAFFEINATO
Kafetë më të mira të dekafeinuara me metoda moderne për ata që gjithsesi nuk duan të heqin dorë nga një kafe.
AROMA
TRUPI
ACIDITETI
ËMBËLSIA

AROMA
TRUPI
ACIDITETI
ËMBËLSIA
ORO
Përzierje perfekte e kafeve më të mira Arabica dhe Robusta për një trup dhe aromë të jashtëzakonshme.

PLATINO
Kjo kafe me një karakter amerikan është perfekte për dashuruesit e aromës së kafesë.
AROMA
TRUPI
ACIDITETI
ËMBËLSIA

AROMA
TRUPI
ACIDITETI
ËMBËLSIA
ROSA
Përzierje e kafeve më të mira për një kafe të ëmbël dhe delikate.

ROSSO
Një përzgjedhje e veçantë e Arabica dhe Robusta për një kafe me shije të fortë e krem të errët.
AROMA
TRUPI
ACIDITETI
ËMBËLSIA

AROMA
TRUPI
ACIDITETI
ËMBËLSIA
RUBINO
Një nga përzierjet e Arabica dhe Robusta më të pëlqyera nga Caffè Molinari, për një kafe me shije të pasur.