Më poshtë do të shihni çdo produkt të vlerësuar sipas këtyre karakteristikave:
  • AROMA: Intensiteti dhe kënaqësia e erës që lëshon kafeja e sapo bluar dhe pregatitur kur i afrohet hundës dhe e mbështjell atë me një re ndjenjash.
  • TRUPI: Trashësia dhe kremi që krijon kafeja e sapo pregatitur, duke lënë në gojë nje shije të pasur dhe të rëndë, por mund të jetë edhe e lehtë dhe delikate.
  • ACIDITETI: Nuk duhet ngatërruar me konceptin e hidhur që njihet, por është ndjesia e kthjellët që i jep gjallëri kafesë dhe aktivizon receptorët e shijes në gjuhë.
  • ËMBËLSIA: Shija që ndjehet me majën e gjuhës e deri tek ajo që ngel pasi kafeja ështe konsumuar, duke mundësuar nuancat e ndryshme të kombinohen në gojë.


AROMA
TRUPI
ACIDITETI
ËMBËLSIA
BIO FAIRTRADE
(e bluar ose kokërr)
Një përzierje 100% Arabica me aromë të këndshme, dhe me aciditet të mesëm. E certifikuar BIO dhe FAIRTRADE duke respektuar produktin dhe kultivuesin.

BIO I DEKAFEINUAR
(i bluar ose kokërr)
Për herë të parë një kafe e dekafeinuar nëpërmjet ujit, pra 100% natyral dhe pa përbërje kimike, në një paketim që shpërbëhet biologjikisht.
AROMA
TRUPI
ACIDITETI
ËMBËLSIA

AROMA
TRUPI
ACIDITETI
ËMBËLSIA
BIO PODS
18 pods të paketuara në racione teke për të ruajtur shijen e një Arabica perfekte. E certifikuar BIO dhe FAIRTRADE duke respektuar produktin dhe kultivuesin.

BIO ARABICA & ROBUSTA
Një përzierje për kafe ekspres të balancuar dhe cilësore. Produkti qëndron i freskët disa ditë pas hapjes, dhe mund të rimbyllet në rast konsumi të ulët.
AROMA
TRUPI
ACIDITETI
ËMBËLSIA

AROMA
TRUPI
ACIDITETI
ËMBËLSIA
BIO 100% ARABICA
Produkti është i mbyllur në një atmosferë të presuar, e cila lejon ruajtjen deri në 3 vjet pas prodhimit. Kjo lejon maturimin natyral të vajrave dhe aromave të kafesë.