Më poshtë do të shihni çdo produkt të vlerësuar sipas këtyre karakteristikave:
  • AROMA: Intensiteti dhe kënaqësia e erës që lëshon kafeja e sapo bluar dhe pregatitur kur i afrohet hundës dhe e mbështjell atë me një re ndjenjash.
  • TRUPI: Trashësia dhe kremi që krijon kafeja e sapo pregatitur, duke lënë në gojë nje shije të pasur dhe të rëndë, por mund të jetë edhe e lehtë dhe delikate.
  • ACIDITETI: Nuk duhet ngatërruar me konceptin e hidhur që njihet, por është ndjesia e kthjellët që i jep gjallëri kafesë dhe aktivizon receptorët e shijes në gjuhë.
  • ËMBËLSIA: Shija që ndjehet me majën e gjuhës e deri tek ajo që ngel pasi kafeja ështe konsumuar, duke mundësuar nuancat e ndryshme të kombinohen në gojë.


AROMA
TRUPI
ACIDITETI
ËMBËLSIA
CINQUE STELLE 100% ARABICA
Përzierje e krijuar për të lëshuar një shije të këndshme dhe aromatike për një kafe delikate me aciditet të butë.

CINQUE STELLE
Përzierja më e mirë e Caffè Molinari, e ruajtur në një kuti alumini të teknologjisë të lartë, në atmosferë të presuar për të ruajtur gjatë freskinë dhe cilësinë.
AROMA
TRUPI
ACIDITETI
ËMBËLSIA