Më poshtë do të shihni çdo produkt të vlerësuar sipas këtyre karakteristikave:
  • AROMA: Intensiteti dhe kënaqësia e erës që lëshon kafeja e sapo bluar dhe pregatitur kur i afrohet hundës dhe e mbështjell atë me një re ndjenjash.
  • TRUPI: Trashësia dhe kremi që krijon kafeja e sapo pregatitur, duke lënë në gojë nje shije të pasur dhe të rëndë, por mund të jetë edhe e lehtë dhe delikate.
  • ACIDITETI: Nuk duhet ngatërruar me konceptin e hidhur që njihet, por është ndjesia e kthjellët që i jep gjallëri kafesë dhe aktivizon receptorët e shijes në gjuhë.
  • ËMBËLSIA: Shija që ndjehet me majën e gjuhës e deri tek ajo që ngel pasi kafeja ështe konsumuar, duke mundësuar nuancat e ndryshme të kombinohen në gojë.


AROMA
TRUPI
ACIDITETI
ËMBËLSIA
PLATINO ORO
Përzierja perfekte e kafeve më të mira i jep këtij produkti një trup, krem dhe aromë të pangatërrueshme, posaçërisht për ata që janë mësuar me më të mirën. Një kuti përmban 100 kapsula.

PLATINO CLASSICO
Rezultati i një përzgjedhjeje të përkujdesur kafesh Arabica dhe Robusta, për ata që pëlqejnë një shije të fortë dhe një krem të errët. Një kuti përmban 100 kapsula.
AROMA
TRUPI
ACIDITETI
ËMBËLSIA

AROMA
TRUPI
ACIDITETI
ËMBËLSIA
100% ARABICA për NESPRESSO
Përzierje perfekte për një shije të ëmbël dhe delikate, me një aciditet të këndshëm. Një kuti përmban 10 kapsula, por është gjithashtu e disponueshme edhe në pako me 80 kapsula.

DECAFFEINATO për NESPRESSO
Ideale për ata që duan të shmangin kafeinën por nuk duan të heqin dorë nga një kafe e mirë. Një kuti përmban 10 kapsula, por është gjithashtu e disponueshme edhe në pako me 80 kapsula.
AROMA
TRUPI
ACIDITETI
ËMBËLSIA

AROMA
TRUPI
ACIDITETI
ËMBËLSIA
ORO për NESPRESSO
Shije e pangatërrueshme, për ata që janë mësuar me më të mirën. Një kuti përmban 10 kapsula, por është gjithashtu e disponueshme edhe në pako me 80 kapsula.

ROSSO për NESPRESSO
Përzgjedhje e kujdesshme të kokrrave Arabica dhe Robusta për një shije të fortë dhe krem të errët. Një kuti përmban 10 kapsula, por është gjithashtu e disponueshme edhe në pako me 80 kapsula.
AROMA
TRUPI
ACIDITETI
ËMBËLSIA

AROMA
TRUPI
ACIDITETI
ËMBËLSIA
ORO për LAVAZZA A MODO MIO
Përzierja perfekte e kafeve më të mira i jep këtij produkti një trup, krem dhe aromë të pangatërrueshme, posaçërisht për ata që janë mësuar me më të mirën. Një kuti përmban 16 kapsula.

100% ARABICA për LAVAZZA A MODO MIO
Një përzierje e ëmbël dhe aromatike për një kafe të lehtë me një shije paksa acide. Një kuti përmban 16 kapsula.
AROMA
TRUPI
ACIDITETI
ËMBËLSIA

AROMA
TRUPI
ACIDITETI
ËMBËLSIA
ROSSO për LAVAZZA A MODO MIO
Rezultati i një përzgjedhjeje të përkujdesur kafesh Arabica dhe Robusta, për ata që pëlqejnë një shije të fortë dhe një krem të errët. Një kuti përmban 16 kapsula.

DECAFFEINATO për LAVAZZA A MODO MIO
Një përzierje kafeje, e cila është dekafeinuar duke përdorur teknikat më moderne. Për ata, të cilët duan të heqin dorë nga kafeina pa hequr dorë nga kënaqësia dhe shija e një kafeje të mirë. Një kuti përmban 16 kapsula.
AROMA
TRUPI
ACIDITETI
ËMBËLSIA

AROMA
TRUPI
ACIDITETI
ËMBËLSIA
ORO për LAVAZZA BLUE
Përzierja perfekte e kafeve më të mira i jep këtij produkti një trup, krem dhe aromë të pangatërrueshme, posaçërisht për ata që janë mësuar me më të mirën. Një kuti përmban 100 kapsula.

100% ARABICA për LAVAZZA BLUE
Një përzierje e ëmbël dhe aromatike për një kafe të lehtë me një shije paksa acide. Një kuti përmban 100 kapsula.
AROMA
TRUPI
ACIDITETI
ËMBËLSIA

AROMA
TRUPI
ACIDITETI
ËMBËLSIA
ROSSO për LAVAZZA BLUE
Rezultati i një përzgjedhjeje të përkujdesur kafesh Arabica dhe Robusta, për ata që pëlqejnë një shije të fortë dhe një krem të errët. Një kuti përmban 100 kapsula.

DECAFFEINATO për LAVAZZA BLUE
Një përzierje kafeje, e cila është dekafeinuar duke përdorur teknikat më moderne. Për ata, të cilët duan të heqin dorë nga kafeina pa hequr dorë nga kënaqësia dhe shija e një kafeje të mirë. Një kuti përmban 100 kapsula.
AROMA
TRUPI
ACIDITETI
ËMBËLSIA