Më poshtë do të shihni çdo produkt të vlerësuar sipas këtyre karakteristikave:
  • AROMA: Intensiteti dhe kënaqësia e erës që lëshon kafeja e sapo bluar dhe pregatitur kur i afrohet hundës dhe e mbështjell atë me një re ndjenjash.
  • TRUPI: Trashësia dhe kremi që krijon kafeja e sapo pregatitur, duke lënë në gojë nje shije të pasur dhe të rëndë, por mund të jetë edhe e lehtë dhe delikate.
  • ACIDITETI: Nuk duhet ngatërruar me konceptin e hidhur që njihet, por është ndjesia e kthjellët që i jep gjallëri kafesë dhe aktivizon receptorët e shijes në gjuhë.
  • ËMBËLSIA: Shija që ndjehet me majën e gjuhës e deri tek ajo që ngel pasi kafeja ështe konsumuar, duke mundësuar nuancat e ndryshme të kombinohen në gojë.


AROMA
TRUPI
ACIDITETI
ËMBËLSIA
100% ARABICA
(kokërr)
Një përzierje me shije të butë dhe aromatike për të arritur një aciditet të këndshëm.

ESPRESSO
(kokërr)
Kjo përzierje realizohet kryesisht me kokrra nga Amerika Qëndrore. Ka një shije dhe aromë të fortë, ideale për njohësit e kafesë.
AROMA
TRUPI
ACIDITETI
ËMBËLSIA

AROMA
TRUPI
ACIDITETI
ËMBËLSIA
ORO
(kokërr)
Përzierja perfekte e kafeve më të mira i jep këtij produkti një trup, krem dhe aromë të pangatërrueshme, posaçërisht për ata që janë mësuar me më të mirën.

CLASSICO
(kokërr)
Përzierje e kokrrave Arabica dhe Robusta për ata që pëlqejnë një shije të fortë dhe krem të errët.
AROMA
TRUPI
ACIDITETI
ËMBËLSIA

AROMA
TRUPI
ACIDITETI
ËMBËLSIA
KAFE E DEKAFEINUAR
(e bluar)
250g kafe Cinque Stelle e dekafeinuar me teknologjinë më të fundit. Perfekte për këdo që nuk do të marrë kafeinë por nuk do të heqë dorë nga shija e kafesë.

KAFE E BLUAR
250g kafe e bluar Cinque Stelle, e paketuar në mënyrë që të sigurojë maturimin e natyrshëm të kafesë në vajrat dhe aromat e veta. Përshtatet për kafe moka dhe ekspres.
AROMA
TRUPI
ACIDITETI
ËMBËLSIA