Caffè Molinari - Emocionet e kafesë italiane

Linja Bar

LINJA PROFESIONALE

Përzierjet më të mira të Caffè Molinari për bare dhe restorante. Provoni që sot serinë Platino dhe Rubino, ose kërkoni direkt Cinque Stelle në kuti alumini 3kg me jetëgjatësi të lartë.
Cinque Stelle

Linja Bio

LINJA BIO

Një produkt me cilësi të lartë, i cili bashkon shijen e një kafeje të mrekullueshme me kujdesin për shëndetin, konsumin e ndërgjegjshëm dhe respektin për ambientin.
Linja Bio

Kapsula

LINJA PERSONALE

Qoftë në zyrë apo në shtëpi, Caffè Molinari ju ofron mundësinë të shijoni një filxhan kafeje kudo që mund të ndodheni. Mjafton të blini kapsulat me racione teke, dhe kafeja është vetëm një buton larg.
Kapsula


... e shumë produkte të tjera: Vizitoni Caffè Molinari     Na kontaktoni:

Morava Sh.p.k.   Rr. Siri Kodra • Frigoriferi S.H.G. • Tirana, AL
Tel: +355 68 2021829 / +355 68 9044010 / +355 68 9044012
E-Mail: [email protected] / [email protected]
Web: www.moravashpk.biz / www.caffemolinari.al